Nina Parkkinen

rm_nparkkinen.jpg   Reiki Master  Nina Parkkinen

   Puh. 050-346 3486 (arkisin klo 10-18)   

   nina(at)saimaankirjosiipi.net

   www.saimaankirjosiipi.net

 

 

 

 

 


Ensikosketukseni reikiin sain keväällä 2004 Lena Johansson Reiki - Tie terveyteen
-kirjan välityksellä. Ja sepä kolahti kerralla. Reiki saapui elämääni tasapainottamaan ja harmonisoimaan vuoristorataa, jota elämäni siihen asti oli ollut. Siitä lähtien Reiki on lempeällä tavallaan toiminut suunnannäyttäjänä kohti elämäntarkoitukseni toteutumista. Apua toki olen saanut siitä moneen fyysiseen vaivaankin, mutta ennen kaikkea Reikistä on tullut elämäntapa ja se on luonnollisesti mukana lähes kaikessa mitä teen. On ollut suuri ilo seurata kuinka positiivisia vaikutuksia sillä on niin omaan kuin niiden kanssa- kulkijoidenkin elämään, jotka ovat ottaneet Reikin käyttöönsä. 

Elämäntehtäväni on suunnan näyttäminen ja muiden auttaminen hyvinvoinnin tielle.
Reiki toimii tässä oivallisena työkaluna. Kursseilla autan avaamaan tuon jokaiseen sisäänrakennetun työkalupakin ja oppimaan sen erilaiset käyttömahdollisuudet, jotta tie kohti paranemista ja elämän harmonisoitumista voi alkaa.

Reikin lisäksi omaan työkalupakkiini eli elämäntehtäväalueisiini kuuluu mm. Fengshui konsultoinnit ja numerologiset tulkinnat. Rakastan myös musiikkia, maalaamista ja kaikenlaista suunnittelua, mikä liittyy taiteelliseen ilmaisuun eri keinoin. Harrastuksinani on lukeminen (pohjaton tiedonjano), kävelyretket luonnossa ja tanssiminen. Haaveilen matkustelusta maailman ympäri ja oman kirjan kirjoittamisesta.
Asun synnyinseudullani Puumalassa yhdessä mieheni kanssa. Perheeseeni kuuluu myös kaksi karvaista kaveria; koira ja kissa.

Elämäni motto on "Älä kadu tekemääsi, vaan tekemättä jääneitä asioita. Kulje rohkeasti omaa elämänpolkuasi ja toteuta elämäntehtävääsi ja unelmiasi!"