Anneli Järvenoja

 Reiki  Master Teacher Anneli Järvenoja

 Puh. 040 829 0849
 ma-la klo 9.30-10.30
 lauranneli@kase.fi

 

 

 

 

 

 


Olen todella onnellinen, kun valmistuin 9.9.2009 Reiki Masteriksi Reiki Master Teacher Kirsti Ojalan johdolla. Saan opettaa reikitaitoa toisten käyttöön, avuksi arkeen. Tämä matka alkoi 2003, kun fysiikkani alkoi oireilla ja jouduin useaan kertaan sairaslomalle, lääketieteelliset hoidot eivät toimineet. Kävelin metsässä ja pohdin elämääni, olin myös väsynyt pitkään työuraan. Pohdin jaksanko eläkeikään saakka tässä työssäni, jaksoin kuitenkin.

Luin muutaman artikkelin lehdestä, jossa kerrottiin reiki-energiahoidosta. Samaan aikaan oli Keskipohjanmaa-lehdessä ilmoitus reikikurssista. Ilmoittauduin Liisa Aaltosen kurssille ja hänestä tuli opettajani 3A-tasolle saakka.

Reiki vei mennessään, koska se toimi elämässäni parhaalla mahdollisella tavalla. Olen opiskellut reikiin liittyviä asioita vuosittain, kaksi päivää kurssilla vastaa viikon lomaa muualla. Reiki on muuttanut elämääni ja minua näiden vuosien aikana. Olen oppinut löytämään ilon arjesta ja oman elämän pienistä asioista. Aiemman elämän aiheuttamia särmiä on tasoitettu reikihoidon avulla, minkä jälkeen ne ovat olleet riittävän pieniä mahtuakseen roskikseen ja pois heitettäväksi.

Olen ollut lähes neljän vuosikymmenen ajan maatilan emännän työssä. Tilamme on tilastojen mukaan keskiverto maatila, jossa tuotamme maitoa, puuta ja latokuivattu heinää. Olen asunut tilalla yhtä aikaa useamman sukupolven kanssa. Neljä lastamme ovat asuneet kotona, kunnes ovat lukion jälkeen lähteneet muualle opiskelemaan.

Olen vienyt reikihoidot arkeeni ja ne toimivat työssäni lehmien, vasikoiden, hevosten ja kissojen kanssa. Maanviljelyyn olen vienyt reikin avuksi ja se toimii sielläkin. Tilamme työntekijöitä hoitamalla saadaan terveyttä, vähemmän särkyjä ja lisää työssä jaksamista. Kymmenen vuoden kokemuksella tiedän reikin sopivan erinomaisesti maatilan arkeen. Reiki opettaa meitä organisoimaan työmme oikein ja saa meidät toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla yllättävissäkin tilanteissa.

Nyt olen hyvässä kunnossa ja sain jäädä työelämästä pois vuodenvaihteessa. Nuorin poikamme jatkaa maatilamme uutena isäntänä, päätettyään opintonsa Viikissä. Viimeisen vuoden aikana elämääni on tullut paljon muutoksia. Olen oppinut luottamaan itseeni oman elämäni ohjaajana. On tapahtunut paljon luopumista ja siivousta. Tilalle on tullut uutta, todella hyviä asioita. Olen uskaltanut asettaa tavoitteita ja ne on saavutettu. Tietoisuus ympärillä olevista auttajista on tullut arkeeni, kiitos kuuluu jokaiseen päivään.

Asun Keski-Pohjanmaalla Toholammilla ja olen siten pohjoisin The Reiki Networkin opettaja. Kursseja voin järjestää yksityisopetuksella kodissani. Ryhmille voin pitää kursseja missä päin tahansa, kun vähintään 4 henkilöä on tulossa kurssille.

Reikikurssi on ensimmäinen askel uudenlaiseen ajatteluun, 'kosminen potku' parempaan huomiseen.


Kurssikalenterini löydät näiden nettisivujen koulutus-osiosta.