Pia Wikström

Pia_2018.jpg    Reiki Master Teacher Pia Wikström

    Puh. 0400-828765
    pia.wikstrom(at)arabianranta.com

    www.luomuhoitolaharmony.fi (Elämänpuu Hyvinvointikeskus)

    www.villaharmony.net

 


Tutustuin Reikiin ensimmäisen kerran vuoden 2003 alussa. Olin tuolloin loppuunpalanut ravintolapäällikkö ja etsin muutosta elämääni. ”Sattumalta”  luin artikkelin reikihoidosta ja sen vaikutuksista mm. stressiin ja unettomuuteen.

Päätin kokeilla hoitoa ja jo muutaman hoitokerran jälkeen sain voimaa ja rohkeutta tehdä muutoksia elämässäni. Irtisanouduin työstäni ja pian olinkin jo Reiki kurssilla ja matkalla kohti uusia seikkailuja. Kurssilla sain mahtavat työkalut itseni hoitamiseen. Pikkuhiljaa stressi alkoi helpottamaan, fyysiset vaivat kaikkosivat  ja sain nukuttua yöni hyvin.

Kiinnostus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi ja lähdin kouluttautumaan uudelleen. Urheiluhierojakoulutuksen lisäksi olen opiskellut kaikkea mielenkiintoista wellness-alalta. Perustin hyvinvointialan yritykseni Helsingin Arabianrantaan vuonna 2004.Vuosien saatossa sain tutustua moniin ihaniin ihmisiin ja tuolta ajalta kertyi myös paljon upeita  hoitokokemuksia.

Olen aina viihtynyt hyvin myös maalla ja haaveillut ainakin osittain asuvani luonnon keskellä. Niinpä elämä kuljettikin meidän uusioperheen Etelä Karjalaan Lemille keskelle vanhan korpikoulun saneerausurakkaa.. Siinä samassa rytäkässä v. 2010 valmistuin Reiki Masteriksi ja meille syntyi ihana Celina vauva. Edellisestä vaipanvaihdosta olikin kulunut  jo 15 vuotta. Vanhempi tyttäreni Sara on jo omillaan opiskelemassa ja Emilkin kovaa kyytiä itsenäistymässä. Belgialainen mieheni ja Celinan papa Michel on innokas taaperon hoitaja ja äiti voi välillä tehdä vähän töitäkin.

Vanha korpikoulumme Villa Harmony  on  nyt uudessa kukoistuksessaan ja valmis ottamaan kurssilaisia vastaan. Myös Arabianranta kutsui minua yhä. Niinpä päätin  aloittaa toiminnan myös siellä uudestaan parin vuoden tauon jälkeen. Keskityn nyt lähinnä Reikin viemiseen eteenpäin, eli opettajuuteen. Haluan puolestani auttaa sinua löytämään nämät mahtavat työkalut, joiden avulla voit rakentaa elämästäsi juuri oman näköisesi.

Reikin myötä luottamus elämään ja omiin voimavaroihin on kasvanut. Reiki on vienyt minua voimallisesti eteenpäin myös henkisen kasvun ja kehityksen tiellä. Avoimin mielin ja sydämin kuljen eteenpäin tätä polkua ja nyt master urani alkutaipaleella toivotan Sinutkin mukaan tälle mielenkiintoiselle matkalle.

Koskaan ei ole liian myöhäistä seurata omia unelmiaan!

Reikin perus- ja jatkokursseja pidän tilauksesta, heti kun halukkaita ilmaantuu; Helsingin Arabianrannan hoitohuoneellani tai Lemillä Villa Harmonyn tiloissa, jossa myös mahdollisuus ruokailuihin ja majoittumiseen.

Tarvittaessa tulen pitämään kursseja myös muille paikkakunnille  

Katso myös kurssikalenterini.