Minna Heinonen

Minna_Heinonen_2018_web.jpg

    Reiki Master Teacher Minna Heinonen

    Puh. 040 - 752 8838    
    minnaeheinonen(at)gmail.com

   www.reikifinland.com

 

 

 

 

 


Hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät asiat ovat sydämeni keskiössä ja ehtymätön innoitukseni lähde. Koen, että ihmisen elämä kokonaisuudessaan on mielenkiintoinen matka useine eri vaiheineen. Joskus matkanteko on hitaampaa, ehkä vaikeampaa ja kuitenkin elämän hyvyys on aina läsnä, kun vain sallimme sen.

Oma Reikitieni alkoi v. 2003 ja voinkin selkeästi jakaa elämän ennen ja jälkeen Reikin. Minulle Reiki on elämäntapa ja antoisa tapa onkin. Elämäniloa, tasapainoa, harmoniaa, mielenrauhaa ja samalla iloista tekemistä, energiaa sekä elinvoimaa.

Reiki on oiva apu käytännön elämässä ja syventää luovuuttamme.

Selkeää ja helppoa, kaikille mahdollista. Oma sisäinen voima vahvistuu ja ajatukset kirjastuvat puhumattakaan lempeästä helpotuksesta vaivossa ja ongelmanratkaisuissa.

Reiki on hyvä peruskallio, mille rakentaa ja kun perustukset ovat kunnossa, alamme väistämättä kukoistaa.

Syvärentouttavana Reiki on mitä parhainta stressinhoitoa ja sairauksien ennaltaehkäisyä. Reiki on aina ’kätevästi’ mukana ja on hauska huomata sen lukemattomat käyttömahdollisuudet. Reikitaito onkin kuin pyörällä ajaminen, hyödyllinen ja luonteva.

Reiki auttaa keskittymään ja eipä olekaan ihme, että monien ihania asioita luoneiden ihmisten taustahistoriasta löytyy aikoinaan käyty reikikurssi. Samoin reikin tasapainottavan ja harmonisoivan vaikutuksen ovat kokeneet  hyväksi vuorovaikutteisissa ammateissa toimivat kurssilaiset.

Reiki on itselleni mieluinen puheenaihe ja pidän myös yleisöluentoja pienemmälle tai suuremmalle porukalle. Reikikurssini ovat pääasiassa Espoossa mutta kursseja ja luentoja voidaan sopia erikseen ajan ja paikan suhteen. Kurssiajat näkyvät Reiki ry:n sivuilla ja kotisivuillani. 

V. 2014 valmistuin MB Elämäntaidon valmentajaksi® ja sen jälkeen MB Master Coachiksi Marika Borgin inspiroivasta koulutuksesta. Valmennuksessa tutustumme omaan itseemme, oman elämämme johtotähteen. Elämä on lahja, joka kätkee sisäänsä aarteen. Meidän tehtävänämme on löytää aarteemme, sillä sitä ei kukaan voi tehdä puolestamme.”Viisas tuntee itsensä”. Tällä hetkellä perehdyn Mindfulnessin saloihin.

Olet iloisesti tervetullut kursseilleni ja valmennukseen sekä hoitoihin. ’Pienin askelin samaan suuntaan, tietoiset tunteet otan mukaan, kun iloitsen ja rakastan, niin unelmani toteutan.’

Rakkaudella

Minna

Kauppatieteiden Maisteri (KTM)
Reikiopettaja, Reiki Master the Reiki Network
Reiki Diplomiterapeutti®, Koulutettujen luontaishoitajien yhdistyksen CAM ry:n jäsen
MB Elämäntaidon valmentaja®
MB Master Coach