Rita Amundsen

rmt-ritaamundsen.jpg

   Reiki Master Teacher Rita Amundsen

   Puh. +47 67 53 44 84 / +47 908 77 053
   rita(at)solskinnet.no

 

 

 

 

 


Reiki tuli elämääni keväällä 2004, ja siitä tuli heti aivan luonnollinen osa jokapäiväistä elämääni. Heti alusta alkaen minua viehätti reikissä se, että itse voin hoitaa itseäni helpolla ja täysin luonnollisella tavalla ja juuri silloin kun haluttaa ja mikä ihaninta, tuloksia on syntynyt jatkuvasti.

Lyhyesti sanottuna reiki on auttanut minua näkemään asioita aivan uudelta kannalta, karsimaan pois elämästäni paljon turhaa ja täten antamaan enemmän tilaa niille asioille, jotka todella merkitsevät minulle jotain. Olen oppinut elämään ja nauttimaan elämästä juuri sellaisena kuin se nyt on.  

Reiki auttaa meitä tulemaan tasapainoon itsemme ja ympäristömme kanssa. Ja jos maailma jotain tänä päivänä kaipaa, niin uskoakseni juuri tätä. Siksi olen nyt erittäin iloinen, että voin antaa tämän fantastisen "apuvälineen" eteenpäin muille, jotka ovat halukkaita investoimaan omaan hyvinvointiinsa. 

Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri. Vuonna 1987 muutin Norjaan työskentelemään suomalaiseen firmaan. Norjan tuntureilla tapasin tulevan aviomieheni. Asumme 10 kilometriä Oslosta länteen aluella jossa myös on maatila jossa olemme olleet mukana perustamassa Norjan ensimmäistä kumppanuusmaatalous projektia. Reiki kurssien lisäksi pidän sesonki ja lähi ruokaan liittyviä kursseja (horta, hapatus ym)

Reiki opettaja koulutukseni sain Norjassa mutta jo koulutusvaiheessa tutustuin suomalaisiin The Reiki Network kolleegoihini ja Reiki RY toimintaan. Heti opettajaksi valmistuttuani aloin pitämään reiki kursseja Espoossa, josta olen kotoisin, molemmilla kotimaisilla kielillä

Jos haluatte lisätietoa reikistä tai kursseista, niin ottakaa yhteyttä

Välkommen til reiki kurs på svenska
Tervetuloa reikikurssille!

Aurinkoisin terveisin

Rita Amundsen

rita@solskinnet.no