Rita Amundsen

rmt-ritaamundsen.jpg   Reiki Master Teacher Rita Amundsen

   Puh. +47 67 53 44 84 / +47 908 77 053
   r.amundsen(at)reiki-network.no

 

 

 

 

 

 

 

 


Reiki tuli elämääni keväällä 2004, ja siitä tuli heti aivan luonnollinen osa jokapäiväistä elämääni. Heti alusta alkaen minua viehätti reikissä se, että itse voin hoitaa itseäni helpolla ja täysin luonnollisella tavalla ja juuri silloin kun haluttaa ja mikä ihaninta, tuloksia on syntynyt jatkuvasti.

Lyhyesti sanottuna reiki on auttanut minua näkemään asioita aivan uudelta kannalta, karsimaan pois elämästäni paljon turhaa ja täten antamaan enemmän tilaa niille asioille, jotka todella merkitsevät minulle jotain. Olen oppinut elämään ja nauttimaan elämästä juuri sellaisena kuin se nyt on.  

Reiki auttaa meitä tulemaan tasapainoon itsemme ja ympäristömme kanssa. Ja jos maailma jotain tänä päivänä kaipaa, niin uskoakseni juuri tätä. Siksi olen nyt erittäin iloinen, että voin antaa tämän fantastisen "apuvälineen" eteenpäin muille, jotka ovat halukkaita investoimaan omaan hyvinvointiinsa. 

Koulutukseltani olen kauppatieteen maisteri. Vuonna 1987 muutin Norjaan työskentelemään suomalaiseen firmaan. Norjan tuntureilla tapasin tulevan aviomieheni ja nyt asumme Oslon ulkopuolella kahden teini ikäisen nuoren kanssa. Olin iloinen ja yllättynyt, kun Suomen Reiki ry pyysi minut hallituksen jäseneksi. Tämä toimi antoi minulle myös lisäpuhtia ajatukselleni pitää reikikursseja myös Suomessa. Olen kotoisin Espoosta ja pidän mielelläni kursseja koko pääkaupunkiseudulla molemmilla kotimaisilla kielillä.

Jos haluatte lisätietoa reikistä tai kursseista, niin ottakaa yhteyttä.
Tervetuloa reikikurssille!

Aurinkoisin terveisin

Rita Hakalax Amundsen